Tjänster inom Asfaltering, Dränering, Markarbeten & Betong

Välkommen till STS Asfalt, din partner för allt inom asfaltering, dränering, markarbeten och betongjobb. Vi har många års erfarenhet av att utföra arbeten av högsta kvalité med många nöjda kunder. Exempel på våra tidigare projekt har utförts i bland annat Tomteboda för den offentliga sektorn, likväl som många mindre projekt för privata aktörer. Så, vad ska du tänka på innan du anlitar en entreprenad inom asfaltering och markarbeten?

Att tänka på vid dränering

Om du söker efter en pålitlig firma för att hjälpa dig med dränering och markarbeten har du kommit rätt. Men hur vet du att du behöver våra tjänster för dränering? Dessa är några av de vanligaste indikatorerna är:

  • Unken lukt i källaren
  • Tapeter som släpper från väggarna
  • Fuktskador på källarväggen

Dessa skador är ofta ett resultat av att grundvattnet kring din fastighet är högt. I dessa fall krävs det ett ordentligt dräneringsarbete för att motverka att problemen återkommer. För att utföra detta arbete är vi din väletablerade partner med många års erfarenhet med mängder av nöjda kunder.

Vi erbjuder asfalteringsarbeten

Oavsett om du är en privat individ, eller om du representerar ett företag eller offentlig sektor kan vi hjälpa dig med asfaltsarbeten av varierande storlek. Beroende på vilken miljö och vilka behov du har använder vi oss av olika beläggningsmetoder. Självklart hjälper vi er med allt från förarbetet och hela utförandet.

Självklart är våra tjänster inte begränsade till att lägga asfalt. Vi hjälper dig även att fräsa gammal asfalt för att frigöra ytor som du har föravsikt att renovera.

Betongarbeten och husgrunder

Om du går i tankar att bygga en villa är det viktigt att lägga en robust grund. Som det gamla ordspråket lyder, ett hus kräver en stabil grund. Därför är det en bra idé att kontakta oss på STS Asfalt för att säkerställa att din husgrund byggs ordentligt.

Betongarbeten är inte begränsade till att lägga en kall-grund. Vi kan även hjälpa dig att placera värme i ditt källarbetonggolv. Detta i kombination med ett välutfört dräneringsarbete säkerställer att du inte får in fukt vilket möjliggör fler användningsområden för din källare. Genom att isolera underbetongen, och sedan gjuta in värme, hjälper vi dig att få en källare som du kan använda för mer än bara förvaring. Exempelvis kan du flytta ner tvättstugan i källaren och frigöra utrymme i boytorna.

Vi hjälper dig med plattsättning

Om du vill fräscha upp din trädgård eller uteplats är stenplattor ett väldigt bra alternativ. Sten har använts i hundratals år för att skapa robusta, vackra inramningar. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom stenläggning och plattsättning kan vi garantera ett väl utfört arbete som du kommer att ha glädje av under en lång tid.

För att plattsättningen ska vara lyckosam läggs en grund av makadam. Stenen fungerar utmärkt både för att ge din plattsättning en stabil grund, likväl som att de tillhandahåller en dränerande effekt.

Summering STS Asfalt Tjänster

Vi på STS Asfalt erbjuder dig och ditt företag följande tjänster:

  • Asfaltering
  • Dränering
  • Markarbeten
  • Plattsättning
  • Betongarbeten och husgrunder

Om du har behov av någon av dessa tjänster, tveka inte att kontakta oss för din gratis offert, så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att stå till tjänst för dina ändamål.